Spokojení klienti

3 089 klientů s námi zhublo úctyhodných 21 336 kg
Zažijte ten pocit i vy, staňte se naším spokojeným klientem

Patřím k ženám, které za život vyzkoušely mnoho diet. Vždy jsem si váhu 1-2 roky udržela, ale pak se vše vrátilo do stejných kolejí. Starám se o celou svoji rodinu a dlouhodobě prostě nejsem schopna vařit rozdílná jídla. Jakoukoliv životní změnu musí žena zvládnout při běžné organizaci rodiny. S panem doktorem Marinovem mi nepřipadá, že držím dietu. Prostě jen trochu jinak vařím a trochu jinak se hýbu. A funguje to!

Lenka H.

Spokojená klientka redukčního programu Medafit LONG-LASTING

V 48 letech jsem poprvé za život změnila práci. Začala jsem pracovat v kolektivu, což s sebou přineslo mnoho veselí, ale také napečených dortíků, chlebíčků, častější návštěvy kaváren atd. Přibrala jsem. A ačkoliv jsem v jednu chvíli omezila jídlo a doma cvičila, nepomohlo to. Od dětí jsem dostala poukaz na návštěvu ordinace pana doktora Marinova, který mě během tří měsíců poradil, jak pro sebe (i rodinu) vařit zdravěji, jak vybrat z menu to zdravější a vhodnější pro mě, jak je důležitá pravidelná strava. Nyní už vím, co si připravit na snídaně, svačiny, obědy i večeře. Podařilo se mi zhubnout 8 kg a váhu si držím 10. měsíc. Jsem spokojená a inspirují se ode mě i kolegyně v práci.

 

Martina S.

Spokojená klientka redukčního programu Medafit QUICK-QUICK

S přibývajícím věkem už se mi nedařilo váhu uhlídat. Začal jsem se kulatit a rostlo mi břicho. Řešil jsem to přidáváním sportu a pohybu. Někdy jsem běhal i 7 x týdně. Kvůli práci to ale nešlo dlouhodobě vydržet. Na doporučení jsem se objednal do Medafit a pochopil jsem, že musím hlavně lépe jíst. Nakonec to není žádná věda. Jím normálně, jen trochu jinak. S průběhem redukce jsem spokojený a doporučil bych jej i vám.

 

Petr T.

Spokojený klient redukčního programu Medafit REMOTELY

Nadváhou jsem trpěla od dětství, nikdo to tehdy neřešil. Jenže když jsem chtěla mít vlastní děti, s partnerem se nám nedařilo. Lékaři mi doporučovali zhubnout, tak jsem se obrátila na pana doktora Marinova. Dali jsme do pořádku moje tělo – fyzicky i psychicky. A za 4 měsíce se mi podařilo otěhotnět. V redukčním programu jsem pokračovala až do konce. Rady pana doktora ohledně jídla a pohybu jsou opravdu cenné, tak ať vím, jak to správně učit i své dítě.

 

Denisa K.

Spokojená klientka redukčního programu Medafit PRENATAL

Naše cesta za hubnutím nebyla snadná. Syn Adam trpí PAS (poruchou autistického spektra) a vysvětlit mu, co je dobré pro jeho tělo, bylo opravdu složité. Spoustu potravin nejedl jen proto, že se mu nelíbila barva, chuť, nebo si našel jiný důvod. Tyto děti to tak zkrátka mají. Po návštěvě obezitologie na klinice v centru Prahy, kdy se stal spíše názornou ukázkou medikům, odmítal jakékoliv naše snahy o úpravu váhy za asistence lékařů. Pak jsem náhodou narazila na článek o panu doktorovi z FN Motol – pan doktor Marinov mě zaujal zejména svými názory na hubnutí dnešních dětí. A tak jsem nás objednala. Trvalo to sice delší dobu (termínů je málo, pacientů spousta), ale jako zdravotní sestra vím, že to tak je a někdy se vyplatí čekat. Přístup pana doktora byl neuvěřitelný, Adama od začátku bral jako parťáka a on si tak připadal jako “hlavní hrdina z filmu o hubnutí”. Žádné zákazy, jen změny v porcích. Důsledné vysvětlení, proč je třeba hubnout, dovedli Adama až na pomyslný vrchol. Když jsme k panu doktorovi přišli, měřil 158 cm a vážil 99 kilo. Dnes měří 183 cm a váží 86 kg. Ačkoliv to nikdo z nás nečekal, oblíbil si plavání, jízdu na kole, chůzi v přírodě. Za vším stojí pan doktor Marinov a jemu také patří naše obrovské poděkování. Vše jde, když se chce a když máte oporu, která umí pomoci. My ji v panu doktorovi rozhodně měli.
S velkou úctou k němu.

Lenka a Adam O.

Spokojení klienti redukčního programu Medafit INDIVIDUAL

Přidáte se k našim spokojeným klientům?

Objednávka

e-mail: medafit@medasol.eu

tel: 212 12 12 12

Kontaktní údaje

MedaFit™ Medasol s.r.o. © 2020

e-mail: medafit@medasol.eu

Naše další projekty

Kde nás najdete

Metabolická poradna MedaFit™

TeamPrevent-Santé,  Pštrossova 192/24, Praha 1